Om klubben

Liseleje & Omegns Motionsklub – eller LOMK – er en klub, hvis formål er at udbrede kendskabet til løb og motion, samt gøre det muligt for medlemmerne at blive inspireret til at dyrke motion. Det har altid været vigtigt, at tilbyde medlemmerne et socialt samvær omkring træning samt ved aktiviteter i løbet af året.

LOMK vil bl.a. forsøge at motivere løbere igennem fællestræning. Der vil være tiltag på forskellige niveauer fra nybegynderen til den mere erfarne løber.

LOMK er ikke kun for løbere. Vi hilser meget gerne andre motionister velkommen i klubben.

Eksempelvis er vores område særdeles velegnet til vandreture på og udenfor de afmærkede ruter, hvorfor vi gerne står til rådighed som samlingspunkt, for de der ønsker at bevæge sig lidt langsommere end løberne.

LOMK vil løbende på hjemmeside og klubbens Facebook have information om at komme i træning til at løbe diverse strækninger. Vi vil give eksempler på løbeprogrammer, samt komme med diverse råd til træning op til løb samt kost op til og under løb.

Vi er ikke en forening med trænere ansat, klubben drives udelukkende på frivillig basis. Vi modtager derfor meget gerne opbakning fra alle, der har lyst at byde ind med inspiration og ekspertise i klubben. Det kunne være inspiration til træning, kost og forebyggelse af skader, alle medlemmer kunne få glæde af.

Ideer eller hjælp til vores hjemmeside er også meget velkommen. Skriv via tilmelding@lomk.dk uanset emne.

Klubben har eksisteret siden 2013. 

Bestyrelsen består af frivillige medlemmer.