Aktiviteter

Onsdag d. 15. september 2021 kunne der igen holdes generalforsamling. Året 2020 skulle afsluttes efter en Corona tid uden det sædvanlige fællesskab og aktivitetsniveau. Efter formandens beretning ved Flemming og fremlæggelse af regnskab ved Vivian, var det tid til at vælge bestyrelse. Flemming træder ud af bestyrelsen grundet et stort ansvar i hans nuværende job. Som kandidat for bestyrelsen stillede Næstformand Dennis Perschke op. Ingen andre ønskede valg. Da der er ændret i vedtægten i forhold til antal i bestyrelsen, så det hedder op til 7 medlemmer, blev der ikke valgt en ny ind i bestyrelsen i denne omgang. Ny Næstformand bliver Jack Ehrbahn, der allerede var en del bestyrelsen.

Efter den officielle del var der mulighed for at få foretaget en kropsfedt måling ved kostvejleder Janni Vilhelmsen. Altid en interessant måling uanset positivt eller negativt resultat 🙂 

Herefter var der mad, kaffe og kage. Tusinde tak for opmærksomheden til alle fremmødte.

Herunder referat:

Referat Generalforsamling 15. september 2021

Fredag d. 15. marts 2019 havde vi igen en forrygende generalforsamling, der blev bakket op af 45 af vores medlemmer.

Den officielle del var selvfølgelig givet på forhånd. Men kulminationen undervejs var helt klart da dirigent og næstformand, nærmere bestemt Senior og Junior Perschke optrådte med deres speciale indenfor fodtrin 😊

God stemning

Ovenpå den oplevelse blev stemningen temmelig løssluppen, og måske var det medvirkende til, at rigtig mange tilbød deres hjælp til nogle af de tiltag, vi gerne vil tilbyde i løbet af året. Tusinde tak for det! Også mange tak til vores 4 bagermestre som medbragte nogle fantastiske kager 😉 og stor tak til hænderne i køkkenet bagefter!

Fredag d. 16. marts 2018 kl. 18.00 blev klubbens 5. generalforsamling med deltagelse af 52 medlemmer afholdt på Melby Skole.

Plancher fra gennemgang af dagsordenen kan du se her Generalforsamling-16.3.2018 og formandens beretning kan du læse her Formandens beretning for 2017

Efter generalforsamlingen var der vanen tro en bid god mad, drikke og ikke mindst det sædvanlige hyggelige samvær, og en kagemand 😉

Fredag d. 15. marts 2019 havde vi igen en forrygende generalforsamling, der blev bakket op af 45 af vores medlemmer.

Den officielle del var selvfølgelig givet på forhånd. Men kulminationen undervejs var helt klart da dirigent og næstformand, nærmere bestemt Senior og Junior Perschke optrådte med deres speciale indenfor fodtrin 😊

 

Fredag d. 10. marts 2017 kl. 18.00 var vi kommet til klubbens 4. generalforsamling. En generalforsamling med rekorddeltagelse på 55 medlemmer – én mere end sidste år :-). Denne gang afholdt på efterskolen i Torup.

Vi startede med denne lille film

Plancher fra gennemgang af dagsordenen kan du se her Generalforsamling 10.3.2017 og formandens beretning kan du læse her Formandens beretning for 2016.

En opslugt forsamling

Efter generalforsamlingen var der en bid god mad, drikke og ikke mindst det sædvanlige hyggelige samvær.

Fredag d. 4. marts 2016 kl. 18.00 blev klubbens tredje generalforsamling med deltagelse af 54 medlemmer igen afholdt på Melby Skole.

En koncentreret forsamling til Vivians regnskabsfremlæggelse.

Du kan se plancher fra dagsordenen her Generalforsamling 4.3.2016 og læse formandens beretning her Formandens beretning for 2015.

Efter generalforsamlingen holdt vi klubaften.

Foredrag om skadeforebyggelse og genoptræning onsdag d. 5. november i Melbylejren.

Det var så i dag, at vi havde besøg af Thomas Nolan fra Dansk Atletik Forbund, som underholdt os med et foredrag om skadeforebyggelse og genoptræning.
35 medlemmer havde lagt vejen forbi Melbylejren, hvor vi fik en rigtig god gennemgang af de mest typiske former for skader, som vi løbere kommer ud for. Det var meget tankevækkende, at 50% af alle løbere på et tidspunkt ryger ind i en skade. Så vi må passe godt på og ikke forcere hverken træningsmængde, hastigheder eller “overse” ulmende skader. Thomas gjorde det rigtig godt, og det er nok ikke sidste gang, at vi har haft ham forbi til et foredrag.

1. klubaften

Fredag d. 26/8 afholdt vi, som de fleste sikkert ved, den første klubaften i LOMK´s historie. At dømme ud fra stemningen og reaktionerne bagefter, er det vist yderst sandsynligt, at det blev starten på en slags tradition i LOMK. Vi var små 30 mennesker samlet, men da der jo er mange flere medlemmer i LOMK, kommer her en lille opsamling på nogle af de ting, vi talte om i løbet af aftenen. Dog uden alle de utallige kække bemærkninger der fløj om ørene 😉

 

LOMK status – noget med en bragende succes
Når man tager i betragtning, at LOMK er en helt nystartet klub, der fejrede 1 års fødselsdag 10. juli 2014, er det ganske overvældende, hvor meget der er sket i vores korte historie og ikke mindst, hvor mange glade og positive mennesker, der har valgt at blive medlem. Helt nøjagtigt er der i skrivende stund 174 betalende medlemmer!
I bestyrelsen er vi enormt glade for og stolte over, hvor godt det er gået siden klubben startede. LOMK er mildest talt blevet en meget større succes, end Flemming og Dennis i deres vildeste fantasi havde forestillet sig, da de puslede med tanken om at lave en lille motionsklub i ”Liseleje og omegn”.

Go Run – hvad skete der lige der?
Listen over aktiviteter LOMK på en eller anden måde har været involveret i er imponerende lang, men mest bemærkelsesværdig er nok opstarten af GoRun konceptet. Cirka 20 medlemmer var som optakt med til en spændende instruktionsdag i Melby-lejren med Thomas fra Dansk Atletik Forbund og da første træningsdag oprandt 31. august, var vi ved at tabe underkæben. Der dukkede folk op fra nær og fjern – ialt 39 nye løbere troppede op!!!! Og det var kun en begyndelse, for flere er kommet til undervejs. I alt har der nu været ca 70 navne på GoRun listen og der har i gennemsnit været 45 deltagere per træning. Helt imponerende!!

Medlemsaktivering
LOMK´s populatitet er ikke til at tage fejl af. Men det er opgavemængden for bestyrelsen heller ikke – især ikke for de 2 hovedmænd Flemming og Dennis. De klynker ikke, men vi har på de seneste bestyrelsesmøder snakket om, hvordan vi sikrer os, at vi/de ikke drukner i egen succes.
At være medlem i LOMK, menig eller i bestyrelsen, skal først og fremmest være sjovt og motiverende. Det må ikke blive en sur pligt og vi vil gerne være på forkant med en situation, hvor eksempelvis Flemming kører sur i det og løber skrigende væk. Derfor lyder der her et tidligt og velovervejet ”hjælp” fra bestyrelsen.

Frivillig-liste
Hvad gør vi? Svaret er heldigvis enkelt, og vel egentlig næsten allerede givet af vores fantastiske medlemmer. De hjælper da bare til, når der er brug for det. For eksempel stod mange klar, da vi skulle afholde ”Mandeløbet”, Randi har taget førertrøjen fra Kim omkring intervaltræning og flere er trådt til når der skulle varmes op. Det er faktisk gået helt super indtil nu.
Men antallet af medlemmer stiger og ideerne til aktiviteter blomstrer heldigvis frem, så vi vil fra bestyrelsens side gerne forsøge at organisere hjælpen til forskellige opgaver lidt mere i fremtiden.

100% frivilligt
Vi vil gerne understrege med STORE FEDE BOGSTAVER, at det er 100% frivilligt. Du skal med andre ord kun melde dig under fanerne, hvis du har tid og lyst. Og du bestemmer selv, hvad og hvor meget du kan tænke dig at bidrage med. Der vil ikke blive kigget skævt til nogen som helst på denne konto!!!!
Kort sagt: Har du tid og lyst til at hjælpe i LOMK, så sig til!
Tingene udvikler sig jo som sagt hele tiden, men på nuværende tidspunkt, kunne vi godt tænke os at finde lidt ekstra hænder til følgende opgaver:

Opvarmning – Assistance til Kim
Intervaltræning – Opbakning til Randi og Kim
GoRun – Dennis har allerede god hjælp af Bettina, Vivian, Gitte og Jens, men man ved aldrig…
Cirkeltræning – Kim har taget initiativ til Cirkeltræning i gymnastiksalen her til vinter. Hvem vil hjælpe og være tovholder, når Kim ikke kan?
Klublokale – Dennis har kringlet en god aftale med Melbylejren, så fra 1. oktober har vi et lille klublokale til rådighed. Vi skal finde ud af, hvordan vi skal indrette det og bruge det. Og sikre der altid er en nøgle til træning.
Arrangementer – Som for eksempel Mandeløbet og Lyserød Lørdag. Det bliver fra gang til gang, men hold dig gerne klar.
Hjemmeside – Er der nogen, der er ”spiffe” til at vedligeholde hjemmesider eller kan tricks på Facebook?

Flere har allerede rakt hånden op efter fredagens klubaften – FEDT. Er du også frisk, så send en mail til frivillig@lomk.dk og skriv hvor du kunne tænke dig at hjælpe. Eller bare sig det til en af os i bestyrelsen til en træningsdag.

MANDELØB i Asserbo

Halsnæs Kommune havde sundhedsuge i uge 24, og i den anledning afholdt LOMK i samarbejde med kommunen et mandeløb torsdag d. 12. juni kl. 18.00. Det foregik på distancerne 3 og 5 km med udgangspunkt ved Sundhedsskuret i Asserbo (på Nyvej efter Fakta). Da det var et mandeløb, blev der naturligvis serveret grill-pølser og øl til dem, der gennemførte.

Vi blev positivt overraskede over fremmødet. Der var 29 drenge/mænd, der ikke var medlemmer af LOMK, der kom af sted på distancerne. Derudover var der egne medlemmer der deltog, også fra den kvindelige front. Mændene havde i flere tilfælde medbragt familie og børn som heppere, eller også var det familien, der havde medbragt farmand og bror. Alt i alt var vi 70-80 stk. – det var lidt svært at tælle myretuen. Nogle valgte at få målt deres tid med udstyr venligst udlånt af Naturstyrelsen – tak for lån. Efter endt dåd var der som nævnt pølser og øl/vand til alle ved Havtyren – den i Melbylejren. Tak til Halsnæs Kommune for den del. De, der havde mod på det, fik målt deres BMI af Kræftens Bekæmpelse, som desuden deltog med gode råd om tarmkræft, og tog billeder til deres tarmkræft-kampagne. Tak til dem for at støtte op i dag. Den Rullende Redaktion kiggede også forbi, og fik lavet et par interviews, der kom i Radio 10FM. Blandt de 29 ikke-medlemmer blev der trukket lod om et par klubtrøjer, hvor Oliver Engel og Hans Jørgen Larsen kom op af hatten som vindere.
Mandeløbet var en succes, men uden hjælpende hænder fra nogle af vores medlemmer, var det ikke blevet nær så godt. Så tusinde tak for jeres hjælp.

Onsdag d. 23. april havde vi hyret konsulent Morten A. Nielsen fra Dansk Atletik Forbund til at fortælle om løbeteknik og styrketræning i naturen. Det var ikke bare at læne sig tilbage og lytte. Havde der været et par fuglekiggere på besøg på Overdrevet, havde de sikkert gættet på en usædvanlig sjælden form for tranedans – i løb vel at mærke. Vi fik afprøvet nogle højst mærkværdige -men lærerige- stilarter indenfor løb. Uvilkårligt tænker man på legendariske Monty Pythons gakkede gangarter (https://www.youtube.com/watch?v=wippooDL6WE). Det var super sjovt, vi fik grinet, vi fik svedt, men vi blev i høj grad inspireret. Derefter gik det tilbage til Melby Lejren, hvor sandwich og vand blev indtaget før Mortens næste indslag. Det foregik noget mere afslappet, hvor teorien kom på banen. Vi var 42 deltagere, som vist alle fik noget med hjem.

Onsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.00 blev klubbens første generalforsamling afholdt på Melby Skole, Melbyvej 134, 3370 Melby.

Du kan se plancher fra dagsordenen her Generalforsamling 27.03.2014 og læse formandens beretning her Formandens beretning for 2013.

Lørdag d. 11. januar blev der holdt informationsmøde i Melby Hallens cafeteria med fuldt hus.

Programmet var:

  • Orientering om Liseleje & Omegns Motionsklub
  • Historien bag klubben
  • Træningstider
  • Walk & Run
  • Børnehold
  • Hold X
  • Gæstetaler – Freddy Hejgaard Petersen, indehaver af Frederiksværk Motionscenter med emnet “Motivation”.
  • Ideer for 2014

Stemningen var helt i top, og der var en rigtig god dialog med de fremmødte, da vi, som nystartede, naturligvis var meget interesserede i at høre om ideer og ønsker.

Klubbens første arrangement var i samarbejde med Halsnæs Kommune og Naturstyrelsen, hvor vi indviede de 4 nye motionsruter i Asserbo Plantage. Arrangementet blev afholdt mandag d. 9. september kl. 14.15 ved Sundhedssporet i Asserbo -ved legepladsen på Nyvej kort efter Fakta. Det var lidt af et tilløbsstykke, hvor børn fra Asserbo Børnehave og Melby Skole havde fundet vej forbi.

 Mediemæssigt var der også en god dækning da Halsnæs Avis, Frederiksborg Amts Avis (https://www.sn.dk/halsnaes/loebepremiere-i-let-regn/artikel/353125#.UjXTvHvU-9I) samt Fjord TV, alle var mødt op til indvielsen.

Tak til alle fremmødte, der gjorde dagen lidt mere festlig.