Aktiviteter

April

GoRun forløbet fortsætter i april. Målet er 5 km søndag d. 5. maj, hvor der er klubmesterskab for alle medlemmer samt deltagere i løbet udefra.

Der er åben for tilmeldinger til årets Klovneløb d. 26. maj: https://danskehospitalsklovne.dk/klovneloeb/klovneloeb-frederiksvaek/

LOMK har tilmeldt et hold til Stafet for livet i Grivskov d. 15. juni. Tilmeld gerne, både som deltagere i løbet af 12 timer eller med donationer: https://www.stafetforlivet.dk/stafet/gribskov/tilmeldte-hold

Marts

Så er foråret sparket i gang. Og med foråret starter vi løbeforløb d. 3. marts kl. 10.00. Målet er, at løbe 5 km d. 5. maj til klubmesterskabet eller d. 20. maj til Royal Run 🙂

D. 6. marts er der oplæg og træning ved Claus Heichmann. Praksis og teori omkring fysiologi.

Marts

Så er foråret sparket i gang. Og med foråret starter vi løbeforløb d. 3. marts kl. 10.00. Målet er, at løbe 5 km d. 5.. maj til klubmesterskabet eller d. 20. maj til Royal Run 🙂

D. 6. marts er der oplæg og træning ved Claus Heichmann ved MLI Klubhus. Praksis og teori omkring fysiologi.

Klik på linket og se referatet fra generalforsamlingen:

D. 20. marts Generalforsamling i Melby hallens cafeteria kl. 17.30 med mad og drikke.

Februar

Stille og roligt er vi startet op på 2024. Kontingent er sendt ud. Der er afholdt klubaften med oplæg af Janni Vilhelmsen med fokus på indtag af den rigtige kost i forbindelse med motion. 

Og der blev holdt en vellykket 3. etape af DGI Soul Trail d. 3. februar i skoven ved Asserbo Slotsruin. 

Og d. 11. februar til træning er der Fastelavn med tøndeslagning, fastelavnsboller og kakao 🙂

Så måske ikke så stille og rolig alligevel. Vi synes, det er megasjovt 🙂

HUSK at vi d. 3. marts starter nyt løbeforløb. Her kan man træne sig op til at løbe 5 km d. 5. maj eller d. 20. maj til Royal Run.

Tilmelding til klubmesterskab d. 5. maj: https://www.sportstiming.dk/event/13399

27. februar 2024

Indkaldelse til Generalforsamling d. 20. marts 2024 kl. 17.30 i Melby hallens cafetera.

Dagsorden:

Det er tid til årets hyggelige generalforsamling inkl. mad og drikke. Vi glæder os til at jer.
Dagsorden
1: Valg af dirigent
2: Formandens beretning
3: Forelæggelse af regnskab og budget til godkendelse
4: Fastlæggelse af kontingent
5: Indkomne forslag
6: Valg af bestyrelse
7: Valg af suppleanter
8: Valg af revisor
9: Eventuelt

Tilmelding via Min Forening

Januar

GODT NYTÅR! Tak for 2023.

Det blev på mange områder et fantastisk år, der er gået. Klubbens 10 års jubilæum er blevet fejret. Der har været mange spændende aktiviteter i samarbejde med andre aktører i Halsnæs i forbindelse med 10 års jubilæet. 

Men vi fortsætter ind i 2024. Der er klubaften i januar, opstart af løbehold i februar, oplæg om gang som træning i marts, klubmesterskaber for første gang til maj og det årlige Klovneløb sidst i maj. 

Vi glæder os til 2024 og fællesskabet med alle, der har lyst at være en del af LOMK på den eller anden måde 🙂

November/December

Efter vellykkede arrangementer med Asserbo Golfklub, Heidi fra MLI Fitness og Gymnastil samt vores egen Jack med løbeleg/interval, er november snart slut og december er undervejs. 

I december holder vi julebanko for medlemmerne d. 13/12 i Melby hallens cafeteria. Der er Core træning i Paraplyens gymnastik sal hver fredag til og med d. 15. december. (d. 1/12 i Melby hallen) og selvfølgelig mødes vi hver onsdag og søndag kl. 10.00 frem til jul i Sundhedsskuret for fællestræning. Søndage i december er der også familiemotion kl. 11.00. Det er for børn op til 10 år.

Oktober

Her på falderabet af sommertid og oktober måned en opdatering af kommende aktiviteter:

29/10 er der en medlemsdag på Asserbo Golfklubs par-3 bane.

D. 1/11 er der Puls/styrke på fitnessbanen med instruktør fra MLI Fitness og Gymnastik, Heidi

D. 22/11 tilbydes vintertræning på vejene omkring Asserbo Børnehave. Træningen styres af Jack

Sidste nyt 9. oktober 2023 i forbindelse med klubbens 10 års jubilæum:

Artikel i Sjællandske nyheder d. 7. oktober 2023

Vi kan slet ikke følge med i forhold til at infomere om tiltag i LOMK 🙂 Tjek vores september ud, der er event lørdag d. 30. september.

Søndag d. 1. oktober afholder vi endnu et orienteringsløb. Det er i forbindelse med Ha´ det godt ugen, der er landsdækkende i uge 39. I samarbejde med Vinderød Orienteringsklub – VOK, er der sat 2 ruter (4 og 4,5 km) op ved vores udgangspunkt Sundhedsskuret på Nyvej i Asserbo. Vi informerer, derefter går/løber vi og til sidst hygger vi med lidt sødt, frugt og drikke. Alle kan deltage.

September

Vi starter lidt tidligt med info om september, men der er så meget spændende på programmet 🙂 Vi har sammensat et program for de næste 4 mdr. for at fejre klubbens 10 års jubilæum sammen med medlemmerne. Der kommer også aktiviteter, hvor ikke medlemmer kan deltage.

Tirsdag d.. 5. september kl. 19.00-21.00 er der mulighed for at deltage i et oplæg hos DGI, Hillerød. 

Lørdag d. 9. september deltager klubben i eventet Maraton 42.12 i Fr.værk. Her er sammensat et team, der løber/går 3,5 km hver time i 12 timer. Det er med fokus på indsamling til diabetesforeningen. Der sælges også lodder under eventet.

Søndag d. 10. september er der yoga v/Linda van Hauen fra MLI Fitness til søndagens træning kl. 10.00.

Mandag d. 18. september kl. 19.00-21.00 er der igen mulighed for at deltage i et oplæg hos DGI, Hillerød.

Onsdag d. 20. september kører vi mountainbike til onsdagens træning kl. 17.00. Anderes Gamst fra Team Stimorol er guide og vejleder.

Onsdag d. 27. September kl. 17.00 er der et åbent arrangement “Ha’ det godt” med orienteringsløb v/Vinderød Orienteringsklub. Det er for alle med fokus på motion og fællesskab for unge mellem 15 og 24 år. Selve eventet er landsdækkende. Alle er velkommen.

For dig mellem 15-24 år – kom og vær med til et fantastisk unge event

I uge 39 holder lokale idrætsforeninger over hele landet åbent hus for alle nysgerrige unge, der gerne vil snuse til idrættens fællesskaber. Det gør de i samarbejde med DR P3 Missionen. Vi er med, og du er velkommen.

Vi holder åben træning onsdag d. 27/9 kl. 17.00, hvor du kan opleve fællesskab, motion og natur samt deltage i et orienteringsløb. Der løbes i grupper, alle kan være med. Eventet foregår ved Sundhedsskuret på Nyvej, 100 meter fra COOP365 i Asserbo. Der er ikke krav til specifik påklædning.

Alle er velkomne.

Har du spørgsmål til eventet eller vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Dennis på 21641968 eller dep@lomk.dk. Du kan også læse mere om Ha’ det godt på www.dgi.dk/ha-det-godt-ugen

Vi glæder os til at tage godt imod dig i vores klub. Eventet er gratis og du kan være med til træning nogle gange, før du melder dig. Et års kontingent koster 250 kr.

Lørdag d. 30. september er klubben med til Sportens dag kl. 10.00-13.00. Her er det for at gør opmærksom på klubbens tilstedeværelse i lokalområdet. Men vil man udfordres, så er der mulighed for medlemmer at komme forbi kl. 12.00 og løbe på Melby Micro Cross crossbane. En særlig Trail udfordring.

Sportens dag 2023 i Melby

Der kommer flere events i oktober og november.

August

Vi holder lidt igen i starten af august, men så er det også slut med ferien. Der er et spændende efterår på vej med en masse aktiviteter i anledning af klubbens 10 års jubilæum. 

Vi starter dog d. 20. august med et jubilæumsarrangement på Asserbo kro kl. 11.00. Her vil der blive serveret tapas og bobler samt hygget omkring det gode fællesskab i LOMK. 

Her vil der også blive løftet sløret for de aktiviteter, der tilbydes medlemmerne henover efteråret.

Juli

Der har været sommerferie i det meste af juli måned. Der har dog været godt besøgt til begge træningsdage. 

Vi fik også fejret LOMKs 10 års fødselsdag (10. juli) søndag d. 9. juli med jordbærkage, chokolade, kaffe og kakao 🙂

Juni

Sommerferien nærmer sig. LOMK er d. 25. juni gået på sommerferie. Træning af forskellig art er tilbage igen i slutningen af august. MEN ruterne er altid åbne, så vi ses på ruterne i løbet af sommeren. Er du på ferie og løber/går med din LOMK tee eller jakke, tag et billede, læg det op på LOMK medlemmer på Facebook, så deltager du i lodtrækningen om en præmie d. 20. august.

OBS på 10 års jubilæum for LOMK i år. Vi holder fødselsdag søndag d. 9. juli (klubben har d. 10. juli) for dem, der kommer til træning. D. 20. august bliver der en officiel markering af jubilæet 🙂

Maj

Vi fortsætter i maj med intervaltræning hver søndag kl.10.00 samt familiemotion kl. 11.00. Vi tror på, at den friske luft, motion og hyggeligt fællesskab giver mening i resten af livet 🙂

Vi er desuden på Seniorkonference i Gjethuset d. 2. maj kl. 15.00-20.00, hvor Halsnæs Kommune byder ind til borgere i alderen 60+ i Halsnæs til at få viden om foreninger og deres tilbud i Halsnæs. Der vil også være oplæg for gæsterne.

D. 21. maj afholder vi igen i år klovneløb. Tilmelding via Klovneløb Liseleje

April

Forårets komme sammen med nye tiltag i LOMK. 

Intervaltræning hver søndag kl. 10.00 (dog ikke d. 16/4), hvor man i en times tid kan udfordre sin krop og få en bedre kondition. Man kan træde ind og ud af programmet, som det kan passe i ens tid. Intervaltræning er træning af den individuelle grænse. Søndag d. 23. april kl. 11.00 starter LOMK et familiehold, hvor forældre/bedsteforældre kan komme og dyrke motion med sit barn/barnebarn. Aldersgrænse 3-9 år (10-11 år er også ok).

Marts

D. 15. marts blev der afholdt generalforsamling i LOMK. Over 30 medlemmer deltog og skabte en god stemning. Herunder referat.

Referat GF 15032023

Februar

DGI Soul Trail lørdag d. 25. februar, se mere her:

https://www.facebook.com/events/675146937065768/819255025988291

D. 19/2-2023:

Det er også tid til årets hyggelige generalforsamling inkl. mad og drikke. Det er onsdag d. 15. marts kl. 18.00 i Melby hallens cafeteria. Vi glæder os til at jer.
Dagsorden
1: Valg af dirigent
2: Formandens beretning
3: Forelæggelse af regnskab og budget til godkendelse
4: Fastlæggelse af kontingent
5: Indkomne forslag
6: Valg af bestyrelse
7: Valg af suppleanter
8: Valg af revisor
9: Eventuelt

Tilmelding via LOMK medlemmer på Facebook eller via Min Forening

Januar

GODT NYTÅR!!

Januar er startet, 2023 er startet, ny kontingent periode er startet.

Via Min forening kan I nu betale den udsendte kontingent for hele 2023, 250 kr. 

Vi glæder os til at sparke endnu et år i gang sammen med jer medlemmer. 

December

Så kom julemåneden snigende ind med koldt vejr. Ikke sne endnu, men vi får se 🙂  

Ved klubaften d. 9/11 kunne de nye t-shirts ses og prøves. Der blev bestilt en del, som nu er sat i gang, så der kommer LOMK tryk på. Der var desuden en jakke fra Craft, der havde stor interesse. Den er der bestilt prøver af og den kommer med til træning ultimo januar.

En tak til Vinderød Orienteringsklub, der har budt flere af vores medlemmer velkommen til træning efter vores samarbejde søndag d. 6. november. 

November

D. 6. november blev en træning med orienteringsløb. I samarbejde med Vinderød Orienteringsklub – v92.dk, var der lavet en begynderrute til os almindelige motionister. Ruten var 4,4 km lang, men der blev brugt fra lige under 6 km til lidt over 8 km på at finde posterne 🙂 Vi var over 20 fra klubben, der deltog og det blev taget rigtigt godt i mod. 

D. 9. november holdt vi klubaften med træning, suppe og banko. Her deltog 25 medlemmer og de skabte en god stemning fra start til slut. Præmierne var bla sponsoreret af Matas Helsinge. Tak, for lån af klubhus til MLI fodbold. Dejlige omgivelser.

Til klubaften fik også præsenteret vores nye udvalg af trøjer, der kan købes i Intersport Fr.værk med logo på. Se mere under menupunktet Shoppen.

Oktober

Søndag d. 16. oktober holder vi endnu et familiemotion arrangement. Det er for alle og ganske gratis. Det er et stille mål for LOMK, at vi kan få så mange som muligt til at dyrke motion på den måde, det passer dem. Her giver vi et bud på motion for hele familien. Det er et pop up arrangement. Så hold øje med LOMKs Facebook.

Efter et bestyrelsesmøde i oktober har vi besluttet at holde en klubaften for vores medlemmer. Det bliver d. 9. november i Melby klubhus. Vi inviterer til træning, suppe og banko. Vi starter kl. 17.00. Der er mulighed for bad efter træning. Der er også mulighed for at komme til suppe og banko. Det starter kl. 18.30. Ovenstående er gratis for vores medlemmer. Der er selvfølgelig præmier i bankospillet. Drikkevarer kan købes i klubhusets cafeteria.

Husk også at tilmelde dig til orienteringsløb søndag d. 6. november. Her er vi i samarbejde med Vinderød Orienteringsklub (VOK). Alle kan være med. Af hensyn til print af kort, kræver det tilmelding. Vi mødes kl. 9.30 på den store p-plads på Nyvej, ikke langt fra vores normale mødested. Kom omklædt 🙂

September

Fredag d. 2. september kl. 17.00 starter vi på indendørstræning. Det er i gymnastiksalen på Melby skole. Det kræver en træningsmåtte og godt humør. Musklerne bygger vi op igennem vinteren. Det er med planke, mavebøjninger, squads og meget mere. Træningen kan bruges til at blive en stærkere løber, den kan bruges til en bedre hverdag, den kan bruges til at bygge på allerede eksisterende styrke. Kort sagt – alle kan være med. Er du ikke medlem i LOMK, så kom forbi og prøv. Hvis det giver mening, er træningen en del af årskontingentet på 250 kr. Kom og være med 🙂

August

I den kommende måned begynder dagligdagen for de fleste igen. Vi er klar til at tage i mod jer onsdag og søndag. Vi har også i tid til muskeltræning i gymnastiksalen på Melby skole. Mere om det, når vi sætter i gang. Et nyt tiltag vil være forældre/barn motion om søndagen kl. 11.00 og en time frem. Vi håber, der er opbakning til et sjovt fællesskab i motionens tegn. Skriv til Dennis på dep@lomk.dk, hvis det har interesse. Det er for alle aldre, men børn i alderen 6-12 år (+/- 2 år) får nok mest ud af det 🙂

Juli/August

Med sommertilstand er det alligevel lykkes at finde på fællesskabende aktiviteter i sommermånederne. Der var LOMKs fødselsdag med en anderledes dag afsluttende med hygge og jordbærkage. 9 år har vi været i gang 🙂 Tak, til alle for at støtte op fra start samt gennem årene.

I uge 30 holdt LOMK familieløb i forbindelse med Liselejeugen. På 3,2 km ruten havde vi inviteret til løb og leg for forældre, bedsteforældre og børn. Det var godt besøgt og sjovt, sagde deltagerne 🙂

 

På vores Facebook har vi lagt invitationer fra andre aktører op i forbindelse med anderledes løbe dage. 4212 er et lokalt inititativ, der handler om at løbe et marathon i 12 etaper over en weekend. Der er base i Frederiksværkhallen. Der er rabat, hvis man melder sig flere sammen fra løbeklubben. Det er d. 10. september. Der er også et tiltag fra Furesø løbeklub, der inviterer til løb omkring Furesøen helt nede fra 2 km, så børn også kan deltage. Der er samtidig musik om aftenen. Det er d. 13. august.

Juni 2022

Der er stadig træning ved Sundhedsskuret onsdag kl. 17 og søndag kl. 10. Der arbejdes i bestyrelsen på, at vi arrangerer et løb for børn og forældre onsdag i uge 26 samt i uge 30. Mere om det snarest.

Ønsket i klubben er, at vi starter et forældre/barn forløb op i august. Det er for børn op til 10 år i følgeskab med mor, far eller bedsteforældre 🙂 Er du interesseret, skriv til tilmelding@lomk.dk

Motion, leg og aktiviteter er formålet med forløbet. Det er både gå, løb, hoppe og andet 🙂

Maj 2022

Maj har budt på flere tiltag, der fortjener opmærksomhed. Først er både 2. og 3. etape af Halsninoen gennemført. Der har været opbakning fra både medlemmer og andre motionister fra Halsnæs. Samlet set over 52 km tilbagelagt i godt selskab. Stor tak til Helle Elisabeth og John for at facilitere og gennemføre Halsninoen. 

D. 22. maj var der Klovneløb i LOMK regi. En lokal, Betina Zøllner med familie, havde forespurgt på muligheden for at arrangere dette løb. LOMK hoppede med på idéen. Det blev en dejlig dag med klovne, børn og voksne samlet omkring skuret ved træningstid. Over 100 mennesker deltog og dermed over 7000 kr. til Danske Hospitalsklovne og deres arbejde for indlagte børn 🙂

Vi har afsluttet indendørs træning, da vejret nu indbyder til endnu mere udendørs træning. Vi kommer med nyt om et tiltag om udendørs muskeltræning. Indendørs starter igen i slutningen af september.

Intervaltræning har været godt besøgt. Vi holder en pause og laver nogle pop ups en gang i mellem. I stedet er der d. 29. maj kl. 10.00 opstart af fælles gåtur på 5,2 km. Så kom og vær med, hvis du har lyst til motion og fællesskab.

April 2022

D. 25. april var der arrangeret 1. etape af 3 på Halsinoen. John og Helle Elisabeth fra LOMK står bag initiativet og guider igennem de knap 18 km pr. gang. Det foregår som gåtur i fællesskabet med fornuftige pauser undervejs. Næste etape er lørdag d. 7. maj. Udgangspunktet er p-pladsen i Brødemose skov ved Skovløbervej nr. 17. Afgang kl. 9.30. Sidste etape er d. 21. maj. Nærmere info herom, når 2. etape er fuldført. Det er for alle, også uden tilknytning til LOMK.

Vi fortsætter med indendørstræning om fredagen i Melby skoles gymnastiksal kl. 17-18. Der er god opbakning til træningstimen, hvor vi træner muskelgrupper, der er gode for gå- og løbeture. Der er så småt også ved at være gang i onsdagstræningen. En tur i skoven er en god måde at slutte arbejdsdagen på. Vi er der fra kl. 17-18. Sidst med ikke mindst har der været intervaltræning om søndagen. Det har været en stor succes. Det fortsætter vi også en tid endnu. Om søndagen er det kl. 10-11, vi samles for at dyrke fællesskabet omkring motion 🙂

Marts 2022

D. 16/3 blev der afholdt generalforsamling i Melby hallens cafeteria. Over 50% af klubbens medlemmer deltog. Efter den formelle del, blev det tid til mad, kage og kaffe. Der var oplæg fra John og Helle Elisabeth, der arrangerer 3 ture på den nyanlagte Halsinoen i løbet af april og maj. Ture på ca. 18 km pr. tur. Vi fik sagt tak for indsatsen i bestyrelsen til Benny og velkommen i bestyrelsen til Peter. På kassererposten siger vi velkommen til Bente og tak til Vivian, der dog fortsætter som bilagskontrollant (revisor). Stor tak til Ingelise for lækre kager, også tak til Asserbo kiosken for godt smørrebrød. Vi ses på sporene i 2022 🙂

Referat GF 2022

Formandens beretning

     _______________________________________________________________________________________________

Foråret er på vej og vi har sat intervaltræning på programmet. Hver søndag den næste tid starter vi med opvarmning sammen med alle andre kl. 10. Man kan springe på, hvis man har lyst eller man kan melde sig som deltager i god tid via Min forening. Samme koncept er gældende for vores fredagstræning i gymnastiksalen på Melby skole. Kom glad kl. 17 eller meld til via Min forening.

HUSK det koster kun 250 kr. for en sæson i LOMK 🙂 

Februar 2022

Vi er startet på indendørs træning for at styrke musklerne, inden vi skal ud på stierne og møde foråret. Hver fredag kl. 17.00-18.00 i gymnastiksalen på Melby skole. Indgang i skolegården.

Tjek desuden vores Facebook for spændende oplæg om oplevelser via løb og vandreture. Det er Henrik Ibsen, der kommer og fortæller og viser billeder fra nogle fantastiske ture rundt om i verden. Der er både motivation og inspiration at hente. Gratis for medlemmer i året 2022, 75 kr. for ikke medlemmer. Det foregår i Melby hallens cafeteria d. 23/2 kl. 19.00.

Januar 2022

Det er tid til at kigge tilbage på 2021 ved generalforsamlingen. Det foregår onsdag d. 16. marts kl. 19.00. Det foregår i Melby hallens cafeteria. Program:

Generalforsamling i LOMK d. 16. marts 2022

Dagsorden

 

 1. Valg af dirigent
 2. Formandens beretning v/Dennis Perschke
 3. Forelæggelse af regnskab og budget til godkendelse v/Dennis Perschke
 4. Fastlæggelse af kontingent
 5. Indkomne forslag
 6. Valg af bestyrelse
 7. Valg af suppleanter
 8. Valg af revisor
 9. Eventuelt

 Vi søger et medlem til bestyrelsen. Vi er en effektiv, hyggelig og sjov bestyrelse, der kan lide at lave aktiviteter for vores medlemmer. Vi holder ca. 6 møder om året. De foregår enten fysisk eller online. Vi laver aktiviteter, såsom jul, nytår, Påske, klubbens fødselsdag på træningsdage. Er du interesseret, kontakt Dennis på dp@nnye.dk.

________________________________________________________________________________________________

Søndag d. 2. januar var det tid til Nytårstaffel. Den årlige begivenhed, hvor vi ønsker alle et godt nytår med et glas bobler og lidt sødt til ganen efter træning 🙂

Onsdag d. 3. november var der Halloween til træning. Skuret var pyntet , der var lagt uhyggelige steder ind på 3,2 km ruten. Dejligt med mange fremmødte, børn og voksne, der havde lyst til en (u)hyggelig aften. Der blev sluttet af med Halloween slik til børn – og voksne 

Onsdag d. 15. september 2021 kunne der igen holdes generalforsamling. Året 2020 skulle afsluttes efter en Corona tid uden det sædvanlige fællesskab og aktivitetsniveau. Efter formandens beretning ved Flemming og fremlæggelse af regnskab ved Vivian, var det tid til at vælge bestyrelse. Flemming træder ud af bestyrelsen grundet et stort ansvar i hans nuværende job. Som kandidat for bestyrelsen stillede Næstformand Dennis Perschke op. Ingen andre ønskede valg. Da der er ændret i vedtægten i forhold til antal i bestyrelsen, så det hedder op til 7 medlemmer, blev der ikke valgt en ny ind i bestyrelsen i denne omgang. Ny Næstformand bliver Jack Ehrbahn, der allerede var en del bestyrelsen.

Efter den officielle del var der mulighed for at få foretaget en kropsfedt måling ved kostvejleder Janni Vilhelmsen. Altid en interessant måling uanset positivt eller negativt resultat 🙂 

Herefter var der mad, kaffe og kage. Tusinde tak for opmærksomheden til alle fremmødte.

Herunder referat:

Referat Generalforsamling 15. september 2021

Fredag d. 15. marts 2019 havde vi igen en forrygende generalforsamling, der blev bakket op af 45 af vores medlemmer.

Den officielle del var selvfølgelig givet på forhånd. Men kulminationen undervejs var helt klart da dirigent og næstformand, nærmere bestemt Senior og Junior Perschke optrådte med deres speciale indenfor fodtrin 😊

God stemning

Ovenpå den oplevelse blev stemningen temmelig løssluppen, og måske var det medvirkende til, at rigtig mange tilbød deres hjælp til nogle af de tiltag, vi gerne vil tilbyde i løbet af året. Tusinde tak for det! Også mange tak til vores 4 bagermestre som medbragte nogle fantastiske kager 😉 og stor tak til hænderne i køkkenet bagefter!

Fredag d. 16. marts 2018 kl. 18.00 blev klubbens 5. generalforsamling med deltagelse af 52 medlemmer afholdt på Melby Skole.

Plancher fra gennemgang af dagsordenen kan du se her Generalforsamling-16.3.2018 og formandens beretning kan du læse her Formandens beretning for 2017

Efter generalforsamlingen var der vanen tro en bid god mad, drikke og ikke mindst det sædvanlige hyggelige samvær, og en kagemand 😉

Fredag d. 15. marts 2019 havde vi igen en forrygende generalforsamling, der blev bakket op af 45 af vores medlemmer.

Den officielle del var selvfølgelig givet på forhånd. Men kulminationen undervejs var helt klart da dirigent og næstformand, nærmere bestemt Senior og Junior Perschke optrådte med deres speciale indenfor fodtrin 😊

 

Fredag d. 10. marts 2017 kl. 18.00 var vi kommet til klubbens 4. generalforsamling. En generalforsamling med rekorddeltagelse på 55 medlemmer – én mere end sidste år :-). Denne gang afholdt på efterskolen i Torup.

Vi startede med denne lille film

Plancher fra gennemgang af dagsordenen kan du se her Generalforsamling 10.3.2017 og formandens beretning kan du læse her Formandens beretning for 2016.

En opslugt forsamling

Efter generalforsamlingen var der en bid god mad, drikke og ikke mindst det sædvanlige hyggelige samvær.

Fredag d. 4. marts 2016 kl. 18.00 blev klubbens tredje generalforsamling med deltagelse af 54 medlemmer igen afholdt på Melby Skole.

En koncentreret forsamling til Vivians regnskabsfremlæggelse.

Du kan se plancher fra dagsordenen her Generalforsamling 4.3.2016 og læse formandens beretning her Formandens beretning for 2015.

Efter generalforsamlingen holdt vi klubaften.

Foredrag om skadeforebyggelse og genoptræning onsdag d. 5. november i Melbylejren.

Det var så i dag, at vi havde besøg af Thomas Nolan fra Dansk Atletik Forbund, som underholdt os med et foredrag om skadeforebyggelse og genoptræning.
35 medlemmer havde lagt vejen forbi Melbylejren, hvor vi fik en rigtig god gennemgang af de mest typiske former for skader, som vi løbere kommer ud for. Det var meget tankevækkende, at 50% af alle løbere på et tidspunkt ryger ind i en skade. Så vi må passe godt på og ikke forcere hverken træningsmængde, hastigheder eller “overse” ulmende skader. Thomas gjorde det rigtig godt, og det er nok ikke sidste gang, at vi har haft ham forbi til et foredrag.

1. klubaften

Fredag d. 26/8 afholdt vi, som de fleste sikkert ved, den første klubaften i LOMK´s historie. At dømme ud fra stemningen og reaktionerne bagefter, er det vist yderst sandsynligt, at det blev starten på en slags tradition i LOMK. Vi var små 30 mennesker samlet, men da der jo er mange flere medlemmer i LOMK, kommer her en lille opsamling på nogle af de ting, vi talte om i løbet af aftenen. Dog uden alle de utallige kække bemærkninger der fløj om ørene 😉

 

LOMK status – noget med en bragende succes
Når man tager i betragtning, at LOMK er en helt nystartet klub, der fejrede 1 års fødselsdag 10. juli 2014, er det ganske overvældende, hvor meget der er sket i vores korte historie og ikke mindst, hvor mange glade og positive mennesker, der har valgt at blive medlem. Helt nøjagtigt er der i skrivende stund 174 betalende medlemmer!
I bestyrelsen er vi enormt glade for og stolte over, hvor godt det er gået siden klubben startede. LOMK er mildest talt blevet en meget større succes, end Flemming og Dennis i deres vildeste fantasi havde forestillet sig, da de puslede med tanken om at lave en lille motionsklub i ”Liseleje og omegn”.

Go Run – hvad skete der lige der?
Listen over aktiviteter LOMK på en eller anden måde har været involveret i er imponerende lang, men mest bemærkelsesværdig er nok opstarten af GoRun konceptet. Cirka 20 medlemmer var som optakt med til en spændende instruktionsdag i Melby-lejren med Thomas fra Dansk Atletik Forbund og da første træningsdag oprandt 31. august, var vi ved at tabe underkæben. Der dukkede folk op fra nær og fjern – ialt 39 nye løbere troppede op!!!! Og det var kun en begyndelse, for flere er kommet til undervejs. I alt har der nu været ca 70 navne på GoRun listen og der har i gennemsnit været 45 deltagere per træning. Helt imponerende!!

Medlemsaktivering
LOMK´s populatitet er ikke til at tage fejl af. Men det er opgavemængden for bestyrelsen heller ikke – især ikke for de 2 hovedmænd Flemming og Dennis. De klynker ikke, men vi har på de seneste bestyrelsesmøder snakket om, hvordan vi sikrer os, at vi/de ikke drukner i egen succes.
At være medlem i LOMK, menig eller i bestyrelsen, skal først og fremmest være sjovt og motiverende. Det må ikke blive en sur pligt og vi vil gerne være på forkant med en situation, hvor eksempelvis Flemming kører sur i det og løber skrigende væk. Derfor lyder der her et tidligt og velovervejet ”hjælp” fra bestyrelsen.

Frivillig-liste
Hvad gør vi? Svaret er heldigvis enkelt, og vel egentlig næsten allerede givet af vores fantastiske medlemmer. De hjælper da bare til, når der er brug for det. For eksempel stod mange klar, da vi skulle afholde ”Mandeløbet”, Randi har taget førertrøjen fra Kim omkring intervaltræning og flere er trådt til når der skulle varmes op. Det er faktisk gået helt super indtil nu.
Men antallet af medlemmer stiger og ideerne til aktiviteter blomstrer heldigvis frem, så vi vil fra bestyrelsens side gerne forsøge at organisere hjælpen til forskellige opgaver lidt mere i fremtiden.

100% frivilligt
Vi vil gerne understrege med STORE FEDE BOGSTAVER, at det er 100% frivilligt. Du skal med andre ord kun melde dig under fanerne, hvis du har tid og lyst. Og du bestemmer selv, hvad og hvor meget du kan tænke dig at bidrage med. Der vil ikke blive kigget skævt til nogen som helst på denne konto!!!!
Kort sagt: Har du tid og lyst til at hjælpe i LOMK, så sig til!
Tingene udvikler sig jo som sagt hele tiden, men på nuværende tidspunkt, kunne vi godt tænke os at finde lidt ekstra hænder til følgende opgaver:

Opvarmning – Assistance til Kim
Intervaltræning – Opbakning til Randi og Kim
GoRun – Dennis har allerede god hjælp af Bettina, Vivian, Gitte og Jens, men man ved aldrig…
Cirkeltræning – Kim har taget initiativ til Cirkeltræning i gymnastiksalen her til vinter. Hvem vil hjælpe og være tovholder, når Kim ikke kan?
Klublokale – Dennis har kringlet en god aftale med Melbylejren, så fra 1. oktober har vi et lille klublokale til rådighed. Vi skal finde ud af, hvordan vi skal indrette det og bruge det. Og sikre der altid er en nøgle til træning.
Arrangementer – Som for eksempel Mandeløbet og Lyserød Lørdag. Det bliver fra gang til gang, men hold dig gerne klar.
Hjemmeside – Er der nogen, der er ”spiffe” til at vedligeholde hjemmesider eller kan tricks på Facebook?

Flere har allerede rakt hånden op efter fredagens klubaften – FEDT. Er du også frisk, så send en mail til frivillig@lomk.dk og skriv hvor du kunne tænke dig at hjælpe. Eller bare sig det til en af os i bestyrelsen til en træningsdag.

MANDELØB i Asserbo

Halsnæs Kommune havde sundhedsuge i uge 24, og i den anledning afholdt LOMK i samarbejde med kommunen et mandeløb torsdag d. 12. juni kl. 18.00. Det foregik på distancerne 3 og 5 km med udgangspunkt ved Sundhedsskuret i Asserbo (på Nyvej efter Fakta). Da det var et mandeløb, blev der naturligvis serveret grill-pølser og øl til dem, der gennemførte.

Vi blev positivt overraskede over fremmødet. Der var 29 drenge/mænd, der ikke var medlemmer af LOMK, der kom af sted på distancerne. Derudover var der egne medlemmer der deltog, også fra den kvindelige front. Mændene havde i flere tilfælde medbragt familie og børn som heppere, eller også var det familien, der havde medbragt farmand og bror. Alt i alt var vi 70-80 stk. – det var lidt svært at tælle myretuen. Nogle valgte at få målt deres tid med udstyr venligst udlånt af Naturstyrelsen – tak for lån. Efter endt dåd var der som nævnt pølser og øl/vand til alle ved Havtyren – den i Melbylejren. Tak til Halsnæs Kommune for den del. De, der havde mod på det, fik målt deres BMI af Kræftens Bekæmpelse, som desuden deltog med gode råd om tarmkræft, og tog billeder til deres tarmkræft-kampagne. Tak til dem for at støtte op i dag. Den Rullende Redaktion kiggede også forbi, og fik lavet et par interviews, der kom i Radio 10FM. Blandt de 29 ikke-medlemmer blev der trukket lod om et par klubtrøjer, hvor Oliver Engel og Hans Jørgen Larsen kom op af hatten som vindere.
Mandeløbet var en succes, men uden hjælpende hænder fra nogle af vores medlemmer, var det ikke blevet nær så godt. Så tusinde tak for jeres hjælp.

Onsdag d. 23. april havde vi hyret konsulent Morten A. Nielsen fra Dansk Atletik Forbund til at fortælle om løbeteknik og styrketræning i naturen. Det var ikke bare at læne sig tilbage og lytte. Havde der været et par fuglekiggere på besøg på Overdrevet, havde de sikkert gættet på en usædvanlig sjælden form for tranedans – i løb vel at mærke. Vi fik afprøvet nogle højst mærkværdige -men lærerige- stilarter indenfor løb. Uvilkårligt tænker man på legendariske Monty Pythons gakkede gangarter (https://www.youtube.com/watch?v=wippooDL6WE). Det var super sjovt, vi fik grinet, vi fik svedt, men vi blev i høj grad inspireret. Derefter gik det tilbage til Melby Lejren, hvor sandwich og vand blev indtaget før Mortens næste indslag. Det foregik noget mere afslappet, hvor teorien kom på banen. Vi var 42 deltagere, som vist alle fik noget med hjem.

Onsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.00 blev klubbens første generalforsamling afholdt på Melby Skole, Melbyvej 134, 3370 Melby.

Du kan se plancher fra dagsordenen her Generalforsamling 27.03.2014 og læse formandens beretning her Formandens beretning for 2013.

Lørdag d. 11. januar blev der holdt informationsmøde i Melby Hallens cafeteria med fuldt hus.

Programmet var:

 • Orientering om Liseleje & Omegns Motionsklub
 • Historien bag klubben
 • Træningstider
 • Walk & Run
 • Børnehold
 • Hold X
 • Gæstetaler – Freddy Hejgaard Petersen, indehaver af Frederiksværk Motionscenter med emnet “Motivation”.
 • Ideer for 2014

Stemningen var helt i top, og der var en rigtig god dialog med de fremmødte, da vi, som nystartede, naturligvis var meget interesserede i at høre om ideer og ønsker.

Klubbens første arrangement var i samarbejde med Halsnæs Kommune og Naturstyrelsen, hvor vi indviede de 4 nye motionsruter i Asserbo Plantage. Arrangementet blev afholdt mandag d. 9. september kl. 14.15 ved Sundhedssporet i Asserbo -ved legepladsen på Nyvej kort efter Fakta. Det var lidt af et tilløbsstykke, hvor børn fra Asserbo Børnehave og Melby Skole havde fundet vej forbi.

 Mediemæssigt var der også en god dækning da Halsnæs Avis, Frederiksborg Amts Avis (https://www.sn.dk/halsnaes/loebepremiere-i-let-regn/artikel/353125#.UjXTvHvU-9I) samt Fjord TV, alle var mødt op til indvielsen.

Tak til alle fremmødte, der gjorde dagen lidt mere festlig.