Træning

Målet er, at der skal være noget for alle. Uanset om du er begynder eller øvet motionist, så vil der være muligheder for dig.

Fra d. 3/3-2024 er der mulighed for at deltage i et træningsforløb med fokus på Royal Run d. 20/5 2024. Det er ikke et krav, at man deltager i Royal Run. Man er velkommen, hvis man blot vil træne gang, 5 km eller 10 km hen over foråret.

Vi mødes om onsdagen og søndagen. Vi starter som udgangspunkt med en fælles opvarmning for alle – uanset hvor langt man vil løbe den dag.

Efter opvarmning deler vi os op i grupper der som regel svarer til de 4 løberuter, som vi har i området, d.v.s. henholdsvis 3,2 km, 5,2 km, 8,1 km og 10 km. Det er næsten altid muligt, at finde nogle der har samme tempo som én selv. Der hjælpes vi af.

Fra tid til anden har vi forløb for nybegyndere. Derudover har vi medlemmer, der tager initiativ til intervaltræning, Trail eller hvad der nu dukker op af ideer. Alle er velkomne til at byde ind.

Vi mødes onsdage kl. 17.00 og søndage kl. 10.00 ved Sundhedsskuret på Nyvej i Asserbo med “afgang”, når vi har varmet op samlet.

I den mørke tid fra november til februar/marts forsøger vi stadig at mødes ved skuret om onsdagen. Hold øje med vores Facebook side i forhold til eventuelle ændringer.

Sundhedsskuret ved Nyvej i Asserbo

Opvarmning før træning